3.2.13

we heart it

Här är bilder på saker som inspirerar och motiverar mig samt bilder jag annars bara tycker är fina. Dessa  bilder är tagna från We Heart It  

1. Make Up and Jewellery 
Tycker att man kan fixa så mycket med mejk. Själv använder jag inte så mycket mejk, lite beroende på från dag till dag. Skulle dock önska att jag skulle kunna mejka jätte bra, men ändå så att det skulle se naturellt ut. Smycken använder jag inte alls och känner mig obekväm i dem. De är ändå coola accessoarer. 


2. Shoes - Jeffrey Campbell and Converse 
Älskar Jeffrey Campbell skor, de är så fina. Converse är något jag använder mycket, men har lite tröttnat på dem, tycker att Vans nästan är finare och bekvämare. 


3. Food - Cake, Hot Chocolate, Fruits
Älskar mat, speciellt ohälsosam sådan. Det kan finnas dagar då jag äter bara sötsaker och jag klarar mig på det, alltså jag blir inte hungrig eller längtar efter ordentlig mat. Önskar dock att jag skulle få hälsosammare vanor, men vet inte hur jag ska ändra på det, så gärna tips!?!?!


4. Boys 
Snygga pojkar är alltid ett bonus, speciellt om de är vältränade. Skulle vara helt kiva att ha en pojkvän att mysa med, men lika skönt är det att vara singel och inte behöva bry sig om den andras åsikter. 


5. Clothes - Fashion, Dresses, Summer
Älskar kläder. På sistone har jag inte köpt mycket men skulle längta efter att få åka till London eller New York och shoppa i alla de bästa butikerna. Vinterkläder är dock alla liknande och ibland lite tråkiga och enformiga, men före sommaren kommer ska jag åka någonstans och shoppa får vi hoppas.


 6. Apple - Iphone, Mac  
Kivoga iphone skal. Då jag åker till Thailand skall jag försöka hitta ett nytt fint Iphone skal då mitt nuvarande är slitet och fult.

7. Hair - Curly, Straight, Braid 
Jag har lite vågigt/lockigt hår och tycker det är helt kiva. Hade en tid mörkblont hår men så gick jag och färgade det mörkt. Min riktiga hårfärg är också brun men inte riktigt så mörk som jag har nu. På vintern tycker jag det är bra med mörkt hår, men skulle kanske ändå villa färga det ljusare tills sommaren.  Jag har inte ändå bestämt något ännu och dessutom är det långt till sommaren. 


8. Fitness - Nike, Legs 
Kesäkuntoon 2013 - Not going to happend. Tycker om att träna, speciellt fotboll men andra sporter är riktigt trevliga också. Gym är dock något jag inte tycker något vidare om, en av orsakerna är kanske att jag är jätte svag. Nike är mitt favorit sportmärke speciellt med Sport Bh och fotbollsskor. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar